Accident grav la Măgdăceşti. Un copil şi o femeie au murit VIDEO

Embed:

Un copil şi o femeie au murit, iar alte patru persoane au fost rănite într-un grav accident. Tragedia s-a produs în apropiere de localitatea Măgdăceşti, raionul Criuleni.

Copilul decedat avea trei ani, iar persoanele rănite au fost transportate în stare gravă la spital. În coliziune au fost implicate trei maşini.

Potrivit primelor informaţii oferite de Poliţia Rutieră, vinovat de producerea accdientului ar fi şoferul maşinii de model Renault. Acesta ar fi ieşit pe contrasens, cu 120 de kilometri pe oră, şi a lovit frontal un Ford. Pentru a scoate victimele din maşini, poliţiştii au solicitat ajutorul Serviciului de Descarcerare.

"Autoturismul de model Renault a ieşit pe partea opusă şi s-a tamponat cu automobilul de model Ford, la volanul căruia se afla o domană. În consecinţă, femeie a decedat pe loc. A fost necesar să vină Serviciul de Descarcerare. Copilul a fost transportat la spital, dar nu a supravieţuit", a spus şeful Poliţiei Rutiere, Sergiu Armaşu.

"Aşa de tare s-au ciocnit, că au sărit bucăţi din maşini. Noi, de spaimă, ne-am dat jos din maşină şi am ajutat răniţii. Unul era fără cunoştinţă, unul cu piciorul rupt…", a povestit îngrozit un martor.  

Ancheta poliţiei va stabili cauzele exacte ale accidentului.

Un al accident grav, în care a fost implicat un microbuz cu pasageri şi un camion a avut loc pe traseul Chişinău-Bălţi, în apropiere de satul Băneşti, Teleneşti. Doi pasageri ai microbuzului, dintre care un copil de cinci ani, au fost răniţi. Medicii spun că aceştia se află în afara oricărui pericol.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu