ACCIDENT GRAV în sectorul Buiucani. O femeie, lovită în plin de o maşină. Poliţia, ambulanţa, la faţa locului (FOTO)

Embed:

Accident grav în sectorul Buiucani al Capitalei. O biciclistă de 40 de ani a fost lovită de o maşină la intersecția străzilor Ion Pelivan si Tudor Vladimirescu.

Potrivit poliţiei, vinovat se face şoferul automobilului, care nu a cedat trecerea biciclistei ce venea din sens opus. Bărbatul îşi recunoaşte greşeala şi spune că este gata să răspundă conform legii. Şoferul este din Durleşti.

"Bătea soarele şi venea de după o maşină. Eu viram la stânga şi n-am observat-o de după maşină şi am lovit-o. O să răspund după lege. O dimineaţă nu prea bună", a menţionat conducătorul auto.

La faţa locului a intervenit ambulanţa, care a preluat femeia şi a transportat-o la Spitalul de urgenţă din Capitală. Din fericire, victima a scăpat cu răni uşoare la cap.

"Biciclistul era conştient. Urmează să stabilim gradul rănilor corporale. Şoferul urmează să fie expertizat la dispensarul narcologic", a declarat Vlad Acciu, ofiţer de urmărire penală.

Şoferul automobilului riscă amendă de până la 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare pentru producerea accidentului.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu