Accident grav în sectorul Botanica. Doi pietoni au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost loviți de un șofer care spune că s-a ferit de un câine (FOTO)

Embed:

O femeie a fost grav rănită, iar un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost loviţi în plin de o maşină. Nenorocirea s-a produs, noaptea trecută, pe strada Hristo Botev din Capitală.

Şoferul automobilului, un bărbat de 44 de ani, susţine că, în cale, i-ar fi ieşit un câine şi a vrut să-l evite, dar a pierdut controlul volanului şi a lovit cei doi pietoni.

"Câinele a ieşit pe drum, am încercat să evit impactul, dar maşina a fost trasă până la bordură. Oamenii stăteau chiar pe marginea carosabilului."

Bărbatul a sunat imediat la 112, iar la faţa locului au venit poliţiştii, dar şi o ambulanţă, care a transportat cele două victime la Spitalulul de Urgenţă. Femeia a suferit mai multe traumatisme grave şi a fost internată la terapie intensivă.

"Femeia în vârstă de 37 de ani a fost diagnosticată cu fractura bazinului, fractura femurului. Pronosticul medicilor este rezervat", a spus ofiţerul de presă IMU, Cristina Gorea.

Cea de-a doua victimă, un bărbat de 32 de ani, s-a ales doar cu răni uşoare.

"A fost examinat de către medici. Acesta a suferit doar câteva contuzii uşoare. Nu a fost nevoie de spitalizare", a spus ofiţerul de presă IMU, Cristina Gorea.

Forţele de ordine au iniţiat o achetă.

"În dependenţă de gravitatea leziunilor cu care s-au ales victimele, şoferul urmează a fi tras la răspundere", a spus ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Sfetalana Scripnic.

Şoferul a fost supus testului de alcoolemie, care a arătat că nu era băut la volan.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu