Accident GRAV în România. Trei oameni au murit, iar șapte au fost încarcerați (VIDEO/FOTO)

Accident cumplit, duminică dimineața după ora 5, între un autoturism și o dubă plină de pepeni. Cele două s-au ciocnit frontal, în urma unei depășiri, iar 7 oameni au fost încarcerați. Trei au murit pe loc, scrie realitatea.net.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22 Constanţa-Tulcea, în apropiere de localitatea Lumina, judeţul Constanţa, s-a produs o coliziune frontală între un autoturism şi o autoutilitară, pe fondul unei pătrunderi pe contrasens.

În urma impactului 3 persoane au decedat, iar alte 4 au suferit leziuni multiple, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare. Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Potrivit Realitatea de Constanta, un bărbat în vârstă de 33 de ani a condus un autoturism pe DN 22, în afara localității Lumina, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 31 de ani. În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat în afara părții carosabile.

A rezultat decesul la fața locului a conducătorului autoturismului, a pasagerului stânga spate din autoturism, precum și a pasagerului dreapta față din autoutilitară, dar și vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei, a pasagerilor dreapta față și dreapta spate din autoturism, dar și vătămarea corporală ușoară a pasagerului mijloc din autoutilitară.

Ambele mașini sunt din Tulcea. Autoturismul este cu număr de Bulgaria, șoferul auto este din Babadag, jud Tulcea. Autoutilitara cu nr de Tulcea, șoferul este din municipiul Tulcea.

Au intervenit două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospeciala de descarcerare grea, o ATPVM, cinci ambulanţe SAJ, un SMURD C şi un SMURD B.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu