ACCIDENT GRAV în raionul Ungheni. O fetiţă a murit, iar alte trei persoane, pe patul de spital (FOTO/VIDEO)

Embed:

Un tragic accident rutier s-a produs aseară în raionul Ungheni. O adolescentă de 13 ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla s-a izbit într-un copac. S-a întâmplat în apropiere de satul Blindeşti.

Alte patru persoane au fost transportate de urgenţă la Spitalul Raional Ungheni. Fetiţa care a decedat era originară din raionul Hînceşti.

Solicitat telefonic, directorul instituţiei a transmis, prin intermediul secretarei sale, că nu ne poate oferi informaţii despre starea răniţilor, invocând că acestea sunt date cu caracter personal. Pentru mai multe detalii, însă, a spus să venim la faţa locului.

Şoferul automobilului este un tânăr de 21 de ani, care nu deţine permis de conducere. Acesta a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe carosabil. El a fost supus testului de alcoolemie, care a arătat că nu consumase alcool. 

Toate circumstanţele producerii accidentului urmează a fi investigate de oamenii legii.

Tragedia a avut loc, aseară, în jurul orei 21:00.

Anul trecut, la sfârşitul lunii septembrie, pe același segment al drumului Ungheni-Sculeni, s-a mai produs un accident cu final tragic. Atunci, o fetiță de 9 ani, care se plimba cu bicicleta, a murit după ce a fost lovită de o mașină. 

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu