Accident grav în raionul Florești. Un bărbat a decedat, iar alte șapte persoane, printre care doi copii, internate în spital

Embed:

Un bărbat a decedat iar alte șapte persoane, printre care doi copii, au fost transportate la spital în urma unui grav accident produs în raionul Florești. Impactul a avut loc aseară în jurul orei 21:00, la ieșirea din satul Ciripcău. 

Potrivit oamenilor legii, accidentul ar fi avut loc, după ce șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a ieșit pe contrasens și a lovit frontal automobilul, condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani. În urma impactului, șoferul microbuzului a decedat la fața locului iar pasagerul său a fost transportat în stare gravă la spitalul raional.

De ajutorul medicilor au avut nevoie şi cele patru persoane care se aflau în automobilul ce se deplasa regulamentar. Printre aceștea se numără mama celor doi minori implicați în accident. Femeia în vârstă de 25 de ani a fost internată în reanimare. Potrivit medicilor, starea pacientei este foarte gravă, iar doctorii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele ei de supravieţuire.

Copilul femeii, în vârstă de 5 ani, a fost internat în stare gravă la spital, iar fratele acestuia de un an şi patru luni a fost transferat de urgență la Institutul Mamei şi Copilului cu ajutorul AVIASAN. 

Poliția investighează circumstanțele producerii accidentului. 

Lasă un comentariu