ACCIDENT GRAV în raionul Edineţ: Un tânăr mort şi mai mulţi răniţi (IMAGINI DE GROAZĂ)

Embed:

Un băiat s-a stins, iar alţi patru, între care doi minori, au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o gospodărie. Nenorocirea a avut loc, astăzi, în jurul orei cinci dimineaţa, în satul Zăbriceni, raionul Edineţ.

Potrivit poliţiei, şoferul a intrat într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi în rezultat s-a tamponat de gardul unei gospodării, apoi a fost proiectat într-un nuc şi s-a răsturnat în curtea respectivă.

În urma impactului, un pasager, de 21 de ani, a decedat pe loc, iar ceilalţi trei, cu vârstele cuprinse între 16 ani şi 18 de ani, dar şi conducătorul auto, de 24 de ani, s-au ales cu diferite răni şi au fost transportaţi la Spitalul Raional Edineţ.

Potrivit medicilor, un rănit se luptă între viaţă şi moarte la reanimare, doi sunt în stare de gravitate medie, iar celălalt, care a avut mai puţin de suferit, a plecat acasă.

Inspectoratul de Poliţie Edineţ a deschis o anchetă pentru a stabili toate circumstanţele, dar şi cine se face vinovat de producerea acestui accident rutier. 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu