ACCIDENT GRAV în raionul Anenii Noi: Un bebeluş a murit, iar mai multe persoane au fost rănite (FOTO)

Embed:

 

Iresponsabilitatea la volan şi viteza excesivă au mai luat o viaţă. Un bebeluş de 10 luni a murit, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat într-o curbă. Tragedia a avut loc aseară, în jurul orei 20:00, pe şoseaua Chişinău-Tighina, în apropiere de localitatea Calfa, raionul Anenii Noi.

Potrivit poliţiei, la volan se afla un tânăr de 21 de ani, originar din comuna Vatra, care a luat permisul cu o zi în urmă.

"Acesta se deplasa pe traseul R2 pe direcţia oraşului Bender spre municipiul Chişinău. Ajungând în apropierea satului Calfa, la o cotitută, nu s-a isprăvit cu conducerea mijlocului de transport şi automobilul s-a inversat pe acostament. Şoferul a fost supus testului de alcoolemie, rezultatul fiind 0.00 miligram per litru", a menţionat Corina Repeşciuc, ofiţer de presă IP Anenii Noi.

În vechiulul de 5 locuri el a ticsit 11 oameni: patru adulţi şi 7 copii. În urma accidentului, toate persoanele care au aflau în maşină au ajuns la Spitalul raional din Anenii Noi. Şapte victime au scăpat doar cu zgârieturi şi alte traume uşoare şi nu au avut nevoie de internare. Bebeluşul de 10 luni a fost însă grav rănit. În ciuda eforturilor medicilor, el s-a stins la spital.

"Un copil de 10 luni în stare extrem de gravă, cu un traumatism cranio-cerebral, cu traumatism incompatibil cu viaţa. Copilul a fost reanimat timp de o oră şi cu regret, a decedat", a subliniat Alexandru Nastas, , vicedirectorul Spitalului Raional Anenii Noi.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Corina Repeşciuc, a declarat pentru Publika TV că nimeni dintre minorii aflaţi în automobil, copii cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani, nu avea cuplată centura de siguranţă, iar bebeluşul nu se afla în scaun pentru copii.

Şoferul este cercetat în libertate, iar dacă va fi găsit vinovat el ar putea sta după gratii de la trei la şapte ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu