Accident GRAV în nordul țării. O persoană a murit (FOTO)

(UPDATE 17:20) Potrivit informaţiilor, o persoană a murit.

(UPDATE 10:54) În această dimineață, salvatorii au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare, în urma unui accident grav de circulație produs pe traseul Bălți-Glodeni, în preajma satelor Stuzovca și Sadovoe.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, un autoturism de marca Wolkswagen, în care se aflau 2 persoane s-a tamponat cu un alt automobil de model Toyota, în care se aflau 4 pasageri, dintre care 2 copii.

Ajunși la fața locului, salvatorii au stabilit că în autoturismul de model Wolkswagen au rămas blocați între fiare, un bărbat în vîrstă de 67 de ani și o femeie în vîrstă de 64 de ani. Aceştia au fost scoşi din autoturismul distrus, iar apoi au fost transportaţi la spital, cu diverse traumatisme.

Pasagerii care se aflau în al doilea automobil, de model Toyota, au suportat leziuni minore și nu au avut nevoie de ajutorul salvatorilor.

Circumstanțele producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de către organele de drept. Conform datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 28 situații de risc.

loading...

Lasă un comentariu