Accident grav în Formula 3. Patru piloți sunt în stare gravă (VIDEO)

Sophia Florsch, pilot german în vârstă de 17 ani, a fost protagonista unui accident teribil, duminică, la Grand Prix-ul de F3 de la Macao. Ea a suferit o fractură la coloana vertebrală, informează L’Equipe.

În imagini se vede cum Florsch a ratat virajul, intrând cu o viteză de peste 200 de km/h într-o mașină care încetinise în fața sa, apoi a zburat spre locul în care mai mulți jurnaliști transmiteau cursa.

Conform informațiilor, Sophia Florsch a scăpat cu viață și se află în afara oricărui pericol, însă 4 jurnaliști - un cameraman și 3 fotografi au fost grav răniți și se află în stare critică.

Nu se știe deocamdată dacă accidentul s-a produs în urma unei defecțiuni tehnice sau a unei erori de pilotaj, scrie Digi24.ro.

Spitalul din Macao a anunţat că sportiva este conştientă şi în afara pericolului, însă a suferit o fractură la coloana vertebrală.

Sophia Florsch a postat un mesaj pe Twitter, în care a precizat că se simte bine şi că va fi supusă unei intervenţii chirurgicale. „Vreau doar să vă anunţ că sunt bine, dar voi fi operată mâine dimineaţă. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere”, a notate ea.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu