ACCIDENT GRAV în centrul Capitalei. Un microbuz de linie s-a ciocnit violent cu o maşină. Ambulanţa, la faţa locului (FOTO)

Embed:

Accident grav la intersecţia străzii Ismail cu bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt din centrul Capitalei. Un microbuz de pe ruta 178, la volanul căruia era un şofer de 61 de ani, s-a lovit violent cu un automobil, model BMW, condus de un tânăr de 27 de ani. 

În momentul impactului în maxi-taxi se aflau cinci pasageri.

La faţa locului a intervenit o ambulanţă. Potrivit poliţiei, o pasageră de 58 de ani a fost rănită. Aceasta a fost transportată de urgenţă la spital.

"Şoferul microbuzului se deplasa pe strada Ismail la vale, iar conducătorul auto în vârstă de 27 de ani se deplasa pe aceeaşi stradă la deal şi a vrut să vireze spre bulevardul Ştefan cel Mare, moment când a şi avut loc impactul", a declarat pentru Publika.MD ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Imagini de la faţa locului au fost postate pe o reţea de socializare. Potrivit martorilor, în zonă s-au format ambuteiaje.

Poliţia a iniţiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu