Accident grav în centrul Capitalei. O femeie a fost spulberată de pe şosea (FOTO/VIDEO)

Embed:

Accident grav în Capitală. O femeia a fost lovită de o maşină chiar lângă trecerea de pietoni. Totul s-a întâmplat la intersecţia străzilor Bucureşti şi Gavril Bănulescu-Bodoni, când un automobil de model Toyota, care mergea regulamentar, a fost lovit în plin de către o altă maşină, care ar fi mers la culoarea roşie a semaforului. În urma impactului, Toyota a ajuns pe trotuar şi a lovit o femeie, care se afla acolo împreuna cu fiica sa.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar fiica sa nu a avut nevoie de îngrijirea medicilor. 

Şoferiţa care a lovit femeia în urma impactului cu un alt autoturism, spune că mergea regulamentar. Tot ea a fost cea care a alertat oamenii legii în urma accidentului.

"Eu veneam regulamentar, mergeam la culoarea verde, Dacia Duster a vrut să vireze în deal, la stânga. Eu eram pe verde, eu am crezut că el o o să mă aştepte, el nu m-a aşteptat, nu s-a asigurat, a virat şi mi-a aruncat maşina în persoanele care stăteau pe margină."

În faţa camerelor de luat vederi, şoferul care ar fi trecut la culoare roşie a semaforului nega că este implicat în accident şi a spus că este doar martor care a încercat să ajute femeia.

"Dar eu nu am treabă! - Dar sunteţi şofer? - Nu, nu! - Dar aveţi mâinele de sânge. - Da am ajutat femeie."

Bărbatul a fost surprins cum a scoate plăcuţele de înmatriculare ale mașinei. Întrebat de ce a făcut acest lucru, bărbatul a devenit agresiv cu echipa noastră de filmare şi a refuzat să răspundă la întrebări.

Potrivit martorilor, femeia care a fost lovită tocmai ieşea dintr-un salon de frumuseţe şi
aştepta în apropiere de trecerea de pietoni, transportul public.

"Îi face reanimare pe loc. Am înţeles că are motoraş la inimă!"

"Am auzit o lovitură, când m-am întors am văzut că automobilul mergea printre oameni şi mă gândeam că nu o să se oprească, dar s-a oprit chiar în momentul de faţă."

Victima, în vârstă de 54 de ani a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă. Potrivit medicilor stare pacientei este foarte gravă şi este în proces de investigare.

Poliţiştii prezenţi la faţa locului au refuzat să ofere detalii şi ne-au redirecţionat la serviciul de presă al Poliţiei Capitalei. Ofiţerii de presă, Natalia State şi Svetlana Scripnic nu ne-au răspuns nici la telefon şi nici la mesaje, pentru a oferi detalii la subiect.

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu