Accident grav în Capitală. Un pieton a fost spulberat de o maşină (FOTO/VIDEO)

Embed:

UPDATE: Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, oamenii legii au fost alertaţi la ora 00:15. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei. Drept urmare, s-a stabilit că şoferul unui automobil marca BMW a tamponat un pieton, în vârstă de 22 ani, care traversa strada neregulamentar. Victima a fost transportată în stare gravă la spital.

Accident grav în Capitală. Un pieton a fost tamponat violent de o maşină. Impactul a avut loc noaptea trecută, la intersecţia străzii Hristo Botev şi bulevardul Dacia. Un echipaj al poliţiei, dar şi o ambulanţă au venit la faţa locului.

Informaţia a fost transmisă pe adresa redacţiei publika.md de către un martor ocular.

Din spusele martorului, un automobil marca BMW, de culoare neagră, a tamponat un pieton şi a părăsit locul accidentului.

Oamenii legii au iniţiat o cauză penală.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe sau Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...

Lasă un comentariu