Accident grav în Capitală! Un bărbat mort beat a ajuns la spital după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni

A ajuns la spital cu diverse traumatisme, după ce a încercat să treacă strada neregulamentar. Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a fost lovit în plin de o maşină pe carosabil. Accidentul s-a petrecut noaptea trecută, pe bulevardul Iurie Gagarin din sectorul Centru al Capitalei. Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, victima ce era în stare avansată de ebrietate, a încercat să treacă strada fără ca să se asigure.

Moment, în care taximetristul, în vârstă de 60 de ani, nu l-ar fi observat şi l-a doborât la pământ. Din spusele şoferului, acesta se deplasa regulamentar, fără să intuiască că tânărul i-ar putea ieşi brusc în faţa maşinii. Pentru că era mult prea târziu când acesta a observat pietonul, impactul nu a mai putut fi evitat, iar bărbatul a fost luat peste capotă şi aruncat la câţiva metri distanţă.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Accidente Rutiere pentru a cerceta cazul şi o ambulanţă. Ajunşi la locul incidentului, medicii i-au acordat victimei primul ajutor, ulterior, transportându-l la spital. 
În urma celor întâmplate, conducătorul automobilului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul căruia a arătat că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului, scrie Canal3.md.

Contactată de reporterul emisiunii Unitatea de Gardă, ofiţerul de presă al Institutului de Medicină Urgentă, Cristina Gorea, a afirmat că viaţa acestuia este în afara oricărui pericol.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului. De asemenea, oamenii legii urmează să verifice dacă şoferul ar fi putut să evite impactul. Astfel, conducătorul auto va fi sancţionat în funcţie de gravitatea leziunilor suferite de victimă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu