ACCIDENT GRAV în Capitală. Trei mașini s-au lovit violent. Un taxi, RĂSTURNAT. Taximetristul şi o pasageră, răniţi

Un accident violent a avut loc noaptea trecută în capitală. Două mașini s-au ciocnit la intersecția bulevardului Grigore Vieru cu strada Ierusalim. În urma impactului un taxi a fost răsturnat, iar celălalt automobil a fost avariat. Taximetristul s-a ales cu o mână fracturată și o rană la picior. În cealaltă maşină se aflau două pasagere, una dintre ele fiind însărcinată. Ambele au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Șoferul automobilului avariat, spune că de vină s-ar face taximetristul care se deplasa cu viteză de pe strada Ierusalim. În accident a fost implicat și al treilea automobil. 


"Mergeam pe banda mea și taximetristul a venit cu viteză, cu siguranță că ei se grăbesc tot timpul și respectiv m-a lovit pe mine și cealaltă mașină venea din partea dreaptă și a ricoșat și el în mine și respectiv uitați-vă s-a dus de-a rostogolul", a explicat un şofer.

Conducătorul mașinii de taxi nu-și amintește cum s-a întâmplat totul, ba mai mult acesta și-a justificat fapta prin argumentul că nu cunoștea orașul. 

"- Nu pre știu orașul bine.
- Ați avut viteză, cum s-a întâmplat?
- Nu știu, mă doare mâna, nu țin minte nimic".

Conducătorul maşinii de taxi şi pasagerele din automobilul avariat s-au ales cu mai multe traumatisme și au fost transportați la Urgență. La fața locului a ajuns și un echipaj al pompierilor care au înlăturat instalația de gaz de la mașina de taxi, pentru a evita o posibilă deflagrație. Polițiștii cercetează toate circumstanțele producerii accidentului. 

 Un alt accident a avut loc în această dimineață, la intrarea în comuna Budești, municipiul Chișinău. Potrivit oamenilor legii, la volanul automobilului se afla un tânăr de 21 de ani. Acesta a pierdut controlul volanului, a derapat de pe șosea și s-a inversat într-un șanț. Din fericire, conducătorul mașinii nu a avut de suferit. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu