Accident grav în Capitală: O maşină a intrat în coliziune cu un troleibuz, iar patru oameni au ajuns la Spitalul de Urgenţă (FOTO)

Embed:

Accident grav în sectorul Botanica al Capitalei. Patru oameni au ajuns la spital, iar o persoană este în stare gravă, după ce o maşină a intrat într-un troleibuz, care a fost proiectat într-un pilon electric.

Accidentul a avut loc pe strada Decebal din Capitală. Potrivit poliţiei, în accident au fost implicate două maşini şi un troleibuz.

În rezultatul accidnetului, şoferul maşinii de model Skoda a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Capitală. Potrivit medicilor, victima este internată în secţia de reanimare. Celelalte trei persoane se află în stare medie.

La faţa locului a venit şi primarul general al Capitalei, Dorin Chirtoacă, care a evaluat starea troleibuzului: "Acesta este avariat în proporţii de 30 la sută, dar se poate de reparat".

Troleibuzul care a fost tamponat se deplasa pe ruta nr.4 şi este din seria celor noi, puse în circulaţie în acest an. Costul acestui transport public se estimează la 125 de mii de euro.

Cazul este cercetat de poliţie.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu