ACCIDENT GRAV ÎN CAPITALĂ. Două automobile s-au ciocnit violent la o intersecție. Sunt răniți

Embed:

Un grav accident rutier s-a produs aseară în centrul Capitalei. Două mașini s-au ciocnit violent la intersecția străzilor Alexei Șciusev şi Bănulescu Bodoni.

În urma impactului, un automobil a fost proiectat într-un stâlp, iar celălalt a ajuns pe trotuar. Unul dintre șoferi s-a lovit puternic la cap. Bărbatul spune că era convins că va reuși să treacă intersecţia înainte de a se schimba culoarea roșie la semafor.

În acel moment însă a fost lovit de vehiculul care venea cu viteză de pe Bodoni.

"Eu mă deplasam pe strada Șciusev, iar el a zburat de pe strada Bănulescu Bodoni. Eram pe verde, dar deja urma să se schimbe culoarea. El venea cu viteză de acolo, iar eu de aici. Am încercat să evit impactul, dar el circula cu viteză prea mare", a spus șoferul VAZ-ului.

Un martor spune că totul sa întâmplat foarte repede.

"Şoferul a crezut că va reuși să treacă înainte de a se schimba culoarea roșie. Automobilul negru și troleibuzul staționau la semafor, iar eu ma apropiam din spate. Deja voiam să mă pornesc, pentru că s-a schimbat verde la semafor, am mers aproape de această mașină și brusc s-au ciocnit", a spus un martor.

Celălalt conducător auto a refuzat să discute cu echipa noastră de filmare.

La fața locului au venit medicii de pe ambulanță, care i-au acordat primul ajutor şoferului rănit. Poliția cercetează circumstanţele accidentului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu