Accident grav în Capitală: Un maxi-taxi a intrat într-o maşină FOTO

Embed:

Şaptesprezece persoane au fost traumatizate în urma unui grav accident de circulaţie, care a avut loc în această dimineaţă, la intersecţia străzilor Kogălniceanu şi Eminescu din Capitală. Potrivit informaţiilor preliminare ale Poliţiei Rutiere, două persoane, între care şi şoferul microbuzului, se află în stare gravă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8 la intersecţia străzilor Mihai Eminescu şi Kogâlniceanu din Capitală. Potrivit martorilor în microbuzul de pe linia 110, implicat în acest accident, erau aproximativ 20 de persoane. Cei care care au reuşit să scape nevătămaţi cu greu îşi amintesc de cele întâmplate.

"Noi singuri nu am înţeles cum s-a întâmplat. Erau multe persoane în microbuz, mulţi stăteau în picioare", spune o femeie care circula cu microbuzul.

"Cum merg micorobuzele, ca la rally. Ambele autoturisme circulau cu viteză", a precizează o pasageră.

În urma impactului, 17 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Doi pacienţi se află în stare gravă în secţia de reanimare, restul se investighează. Şoferul, în vârstă de 20 de ani, se afşă în stare extrem de gravă. Se preconizează să meargă la intervenţie chirurgicală şi o doamnă din anul 1967 cu fractura de bazin", a declarat şeful de departament la Spitalul de Urgenţă Ciprian Gherasim.

Potrivit informaţiilor preliminare, vinovat de acest accident se face şoferul microbuzului.

Mama şoferului microbuzului implicat în accident spune că feciorul ei conduce microbuzul de multă vreme şi nu îşi poate explica cum i s-a întâmplat această nenorocire.

"A lucrat şi la Moscova în calitate de şofer de taxi, a lucrat şi aici, în Chişinău. Opt luni în urmă a fost la muncă peste hotare şi s-a întors acum o săptămână. Iată a doua săptămână se la Chişinău", relatează mama şoferului.

Potrivit şefului Direcţiei poliţie rutieră, Sergiu Armaşu, microbuzul de pe ruta 110 care aparţine "Transport Privat Renta" nu a cedat trecerea şi s-a tamponat cu autoturism de model Honda.

"În stare gravă se află şoferul şi încă o doamnă. Microbuzul se deplasa pe strada Eminescu şi la semafor nu a cedat trecerea. Am primit informaţia la orele 8.00, la faţa locului s-a deplasat gtupul operativ din care fac parte şi agenţi de circulaţie", a comunicat Sergiu Armaşu.

Responsabili de la Poliţia Rutieră evită deocamdată să spună cine se face vinovat de producerea accidentului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu