Accident grav în capitală. Nouă oameni au fost răniţi după ce un microbuz de linie s-a ciocnit cu un camion

Embed:

Nouă oameni au fost răniţi grav în urma unui accident produs în această dimineaţă în Capitală. Printre aceştia se numără doi copii, unul dintre care a suferit fracturi la ambele picioare.

Un microbuz de pe linia 166 a fost lovit de un TIR în apropierea intersecţiei străzilor Milescu Spătaru şi Ion Dumeniuc din sectorul Ciocana. Martorii spun că camionul circula cu viteză.

Pasagerii au fost transportaţi de urgenţă la spital, doi dintre care au fost internaţi în secţia reanimare.

"Un pacient a fost internat cu fractură a gambei, alţi patru pasageri au suferit comoţii cerebrale şi un pasager a primit o contuzie a cutiei toracice. Copiii a fost transportat la spitalul Ion Dumeniuc. La moment starea generală a pacienţilor este satisfăcătoare", a spus şeful secţiei internare a Spitalului de Urgenţă, Roman Pupez.

Câteva patrule ale poliţiei, patru ambulanţe şi un echipaj SMURD se află acum la faţa locului pentru a acorda tot ajutorul necesar şi pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

"La faţa locului au intervenit echipajele necesare pentru a oferi ajutor victimelor. Nu au fost nevoie de acţiuni de descarcerare. Pompierii spală traseul în urma scurgerii de combustibil din rezervorul microbuzului pentru a evita un incendiu", a declarat ofiţerul de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale, Diana Ţurcanu.

Deocamdată poliţia nu a stabilit toate circumstanţele accidentului, însă vinovatul s-ar putea alege cu dosar penal.

"Microbuzul ar fi oprit pentru a lua un pasager, iar TIR-ul care se deplasa în spate a tamponat microbuzul. Vinovatul riscă amendă sau inchisoare de la 3 la 7 ani", a menţionat ofiţerul de presă al direcţiei poliţiei municipale Chişinău, Adrian Jovmir.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu