ACCIDENT GRAV în apropiere de Cojuşna: O maşină făcută praf (FOTO)

Accident violent pe traseul Chișinău-Strășeni. Două maşini s-au ciocnit noaptea trecută în apropiere de satul Cojuşna, raionul Străşeni. Din imaginile postate pe Facebook se vede că automobilele au fost avariate grav.

"Un automobil, model BMW, condus de un bărbat în vârstă de 23 ani, locuitor al raionului Rezina se deplasa spre orașul Strășeni. Din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului, a derapat, şi s-a tamponat cu o altă maşină, model Range Rover, care se deplasa pe contra sens, regulamentar spre Chișinău", a precizat Cristina Vicol, ofițerul de presă IP Strășeni.

Potrivit poliţiei, în maşini erau doar şoferii, care nu a avut de suferit. Conducătorul auto care va fi găsit vinovat se va alege cu o amendă de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu