ACCIDENT GRAV cu implicarea a două mașini în centrul Capitalei. O femeie se află în comă (FOTO/VIDEO)

Embed:

O femeie a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă, după ce două automobile, implicate într-un accident rutier, au fost proiectate pe trotuarul pe care mergea. Incidentul s-a produs la intersecţia străzilor Armenească şi Mihail Kogălniceanu din Capitală. În prezent, pacienta se află în comă şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

"În urma accidentului, pacienta de 42 de ani, a suferit un traumatism asociat cu predominare traumatism cerebral deschis. A fost adusă la Institutul de Medicină Urgentă în comă de gradul II, III. La moment, starea pacientei este extrem de gravă", a declarat Dorina Arsene, ofiţer de presă al Institutului de Medicină Urgentă.

Potrivit oamenilor legii, serviciul 112 a fost solicitat la ora 09:27. Din imaginile postate pe internet se observă că impactul a fost unul puternic, astfel încât ambele maşini au fost grav avariate.

Deocamdată, nu se ştie cine se face vinovat de producerea accidentului, însă poliţiştii au stabilit că un automobil se deplasa pe strada Mihail Kogâlniceanu, iar celălalt vehicul circula pe strada Armenească. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele cazului.

loading...

Lasă un comentariu