ACCIDENT FEROVIAR: Un bărbat a fost lovit şi târât de un tren

În jurul orei 06:20, un bărbat a fost lovit de un tren personal, în zona industrială a Bistriţei, România. Acesta a fost târât câţiva metri de tren, după care a rămas prins sub el.

Bărbatul a fost scos de sub tren şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Incidentul s-a produs  în jurul orei 6:20, în zona industrială a oraşului, la o trecere pentru pietoni peste calea ferată.

Trenul personal venea din localitatea Sărmăşel şi mai avea mai puţin de un kilometru până în Gara Bistriţa, România, unde oprea potrivit adevarul.ro.

Se pare că bărbatul a apărut în faţa trenului, iar mecanicul de locomotivă nu a mai putut să evite impactul, în ciuda faptului că a frânat puternic.

Acesta a rămas prins sub tren şi târât câţiva metri buni pe şine. În cele din urmă trenul a fost oprit, iar pompierii militari au început extragerea victimei.

După 5 minute de eforturi ale pompierilor militari, bărbatul a fost scos de sub tren.  Din primele informaţii reiese că acesta nu are niciun membru secţionat, fiind conştient.

După ce a fost stabilizat, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru îngrijiri medicale suplimentare. Deocamdată nu se ştie starea bărbatului.

Victima este un bărbat de 60 de ani din municipiul Bistriţa. Nu se exclude o tentativă de suicid.   


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu