Accident feroviar în India: 15 oameni şi-au pierdut viaţa

Embed:

În Mexic, 12 poliţişti au fost omorâţi de membrii cartelurilor de droguri, iar în Irak zeci de oameni şi-au pierdut viaţa în urma mai multor explozii. În acelaşi timp, un nou accident feroviar s-a produs în India, iar cel puţin 15 oameni au murit.

12 poliţişti mexicani au fost ucişi, iar alţi 11 s-au ales cu răni grave, în urma unui schimb de focuri. Forţele de ordine au fost atacate de un grup de persoane înarmate într-un oraş din sudul Mexicului, o zonă importantă pentru traficul de droguri. Regiunea mai este cunoscută pentru faptul că anume aici majoritatea cartelurilor cultivă marijuana. Peste 50.000 de oameni, dintre care 2.500 de poliţişti, au fost ucişi de când Felipe Calderon a lansat o represiune armată împotriva cartelurilor, după preluarea mandatului de preşedinte în 2006.

În India, un tren a lovit un automobil, care transporta 17 pasageri. În urma accidentului feroviar, 15 oameni şi-au pierdut viaţa. Astfel de accidente sunt destul de frecvente în statul indian. În luna iulie a anului trecut, 38 de oameni au murit într-un accident similar.

Cel puţin 29 de oameni au fost ucişi în urma mai multor atentate produse în Irak, potrivit agenţiilor de presă locale. Mai multe explozii au fost auzite în provinciile Kerbala şi Kirkuk, unde teroriştii au aruncat în aer maşini şi au plasat bombe pe marginea drumului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu