Accident feroviar în gara de Nord de la Bucureşti. Un vagon a deraiat şi s-a oprit într-un stâlp

Embed:

Un accident feroviar s-a produs în gara de Nord de la Bucureşti. Un tren care aparţinea unui operator privat a dărâmat tampoanele de siguranță în momentul în care mecanicul ducea garnitura la capăt de linie.

Ulterior, un vagon a deraiat câţiva metri şi s-a oprit într-un stâlp de înaltă tensiune. Accidentul s-a produs cu doar aproape jumătate de oră înainte ca acesta să pornească spre Braşov.

Martorii spun că garnitura nu avea un al doilea mecanic, în spate, care să îl ghideze pe cel din locomotivă. Nimeni nu a fost rănit deoarece cele nouă vagoane erau goale.

"Se putea întâmpla o mare tragedie. L-am văzut cum a deraiat. M-am speriat, vă daţi seama."

"Garnitura s-a dat în spate. În momentul când a dat garnitura de tren în spate normal că a făcut bubuitura. Atunci a fost ce a fost. Dacă venea cu viteză mai mare poate făcea ceva. Cu înaltă tensiune că e foarte periculoasă asta."

În urma accidentului, circulaţia trenurilor nu a fost afectată, dar cursa spre Braşov a fost anulată. Prin urmare, călătorii vor primi înapoi banii cheltuiţi pentru călătorie. Anchetatorii urmează să stabilească toate circumstanţele acestui caz.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu