Accident fatal lângă Soroca. Un om a murit, iar doi au ajuns la spital în stare gravă

Embed:
Un bărbat a murit, iar altul a rămas fără picior, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un copac. În total, în automobil se aflau trei persoane, iar şoferul împreună cu încă o femeie au fost transportați în stare gravă la spital. Nenorocirea s-a produs aseară, în apropierea localității Rudi din raionul Soroca. Potrivit poliţiei, de vină ar fi viteza excesivă.

"Pe acest fapt a fost iniţiată o cauză penală şi se stabilesc toate circumstanţele producerii accidentului. În cazul în care conducătorul auto va fi găsit vinovat, riscă de la 4, la 8 ani de închisoare",a spus ofiţerul de presă al IP Soroca, Ludmila Sochircă. 

În urma accidentului, conducătorul maşinii a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar pasagera a fost internată în secția reanimare.

"Au fost aduşi dintr-un accident grav rutier, două persoane, un bărbat şi o femeie în vârstă de 28 şi 35 de ani, cu traumatisme multiple, cu traumă cranio-cerebrală, politraumatizaţi cu fracturi multiple. La persoana de genul masculin era zdrobită gamba dreaptă, care pe urmă a şi avut loc o amputaţie",a spus medic Spitalul Raional Soroca, Nina Spoială.

De la începutul acestui an, în Republica Moldova s-au produs peste 1600 de accidente, din cauza depășirii limitei de viteză.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu