ACCIDENT FATAL la vama Leușeni. O femeie A MURIT după ce a fost lovită de un camion

Embed:

O femeie în vârstă de 59 de ani, care era responsabilă de curăţenie pe teritoriul postului, a decedat, după ce a ajuns sub roţile unui camion.

Tragedia s-a prosus în această dimineață pe teritoriul vămii Leușeni. Potrivit poliţiştilor, conducătorul maşinii de mare tonaj a decis să schimbe pista în timp ce traversa vama, fără a anunţa angajaţii poliţiei de frontieră.

În acest timp, femeia a trecut în grabă prin faţa camionului şi a fost lovită mortal. Şoferul le-a spus oamenilor legii că nu a observat femeia.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani se deplasa spre România, pentru a lua carburanţi. El este cercetat de oamenii legii în libertate.

"În prezent la faţa locului se desfăşoară acţiuni de elucidare a tuturor circumstanţelor, a fost sistată circulaţia pe pista de ieşire destinată camioanelor. Celelalte piste activează în regim normal", a declarat Ana Marchitan, ofiţer de presă al Poliţiei de Frontieră.

La moment se desfășoară acțiuni de elucidare a tutoror circumstanțelor. 

Informația a fost confirmată pentru PUBLIKA de Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal.

Circulația în vamă nu este blocată la această oră.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu