ACCIDENT FATAL la Comrat din cauza unui şofer BEAT: Un mort şi doi răniţi (FOTO)

 

Un tânăr a murit, după ce maşina în care se afla a ajuns într-un copac. Victima, în vârstă de 27 de ani, era una dintre cei doi pasageri aflaţi în automobilul condus de un şofer beat criţă.

Accidentul s-a produs în satul Chirsova, Comrat. Potrivit poliţiei, bărbatul, de 30 de ani, a pierdut controlul volanului şi a derapat de pe carosabil. El s-a ajuns la spital cu multiple răni, iar celălalt pasager, un tânăr de 23 de ani, a scăpat nevătămat.

Poliţia precizează că şoferul avea de şase ori depăşit nivelul alcoolului în aerul expirat.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal. El a rămas fără permis de conducere și riscă închisoare pe un termen între 4 şi 8 ani.

Potrivit șefului adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, în ultimele 24 de ore, pe drumurile din ţară au avut loc 11 accidente rutiere grave, în urma cărora a decedat 1 persoană, iar altele 14 au fost rănite.

În urma unui accident, a avut de suferit şi un minor. Acesta şi-a fracturat piciorul, angajaţii  Poliției Naționale au intervenit prompt și i-au acordat suportul necesar. Totodată, copilul a primit în dar un ursuleţ în cadrul Campaniei Naționale "O jucărie pentru zâmbetul copiilor".

Pentru a evita incidentele și accidentele în trafic, şoferii sunt îndemnaţi să:

- nu conducă în stare de ebrietate, sau dacă se simt obosit;
- conduceți prudent și păstrați distanța între automobile;
- nu ieșiți la depășirea unei mașini fără o asigurare temeinică;
- conduceți prudent pe carosabilul umed fără a depăși limita de viteză;
- fiți responsabili pentru dumneavoastră și alți participanți la trafic.

În caz de necesitate, conducătorii auto pot suna la numărul 112.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu