ACCIDENT FATAL în satul Bardar. Două persoane au MURIT, printre care un bebeluș (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

Embed:

Accident fatal în apropiere de satul Bardar din raionul Ialoveni. Un bebeluş de doar şase luni şi unchiul său în vârstă de 33 de ani şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit violent cu un alt automobil care a derapat şi a intrat pe contrasens. Şoferul a murit pe loc, iar micuţul s-a stins în drum spre spital. 

Din imagini se vede că mașinile sunt într-o stare foarte avariată. Cauzele accidentului sunt condițiile meteo nefavorabile. 

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe și pompierii.

”În maşină cine era? Tata, fratele, sor-mea, două surori şi cumnatul meu şi doi copii mici. La Orhei au fost. Au luat pe sora mea de la soacră-sa, să vină acasă la o sărbătoare şi iată ce s-a întâmplat pe drum”, a spus Vasile Pascaru, fratele victimei.

Printre cei veniți la fața locului erau și unii vecini ai victimei.

”Mă ştiu bine, trăiesc la peste două case de mine. Suntem într-o mahala. M-a sunat un băiat care trecea pe aici şi mi-a spus că a găsit buletinul aici cineva şi am venit.”

Dacă va fi găsit vinovat, celălalt şofer vinovat riscă până la zece ani de închisoare.

”Preventiv cauza accidentului, automobilul de model Dacia, ieşind pe contrasens s-a lovit frontal cu automobilul Peugeot”, a declarat Pavel Damaschin, șeful IP Ialoveni.

PUBLIKA.MD amintește că astăzi, în toată țara cerul va fi acoperit de nori şi vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă. Pe drumuri se va menţine polei. Pe drumuri se va menţine polei.

Toate şcolile şi grădiniţele din ţară au fost, ieri, închise din cauza ninsorilor şi a poleiului. Totodată, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în ultimele zile au avut loc peste 100 de accidente, soldate cu răniți.

Cei care se confruntă cu o situaţie excepţională pot solicita ajutor de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, la numărul de telefon 022 73 85 45 sau să apeleze la Serviciul 112.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu