ACCIDENT FATAL în Capitală. Un bărbat a MURIT spulberat de o mașină (VIDEO)

Embed:

(UPDATE 09:0) Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului General de Poliţie, Svetlana Scripnic, bărbatul traversa strada regulamentar. Șoferului i-au fost prelevate probe biologice pentru a vedea daca era în stare de ebrietate. 

(22:11) Un bărbat în vârstă de 48 de ani a murit, după ce a fost lovit mortal de o mașină. Informația a fost confirmată pentru PUBLIKA.MD de reprezentanții Serviciului Accidente Rutiere din Chișinău.

(21:50) Accident grav, cu câteva momente în urmă, pe strata Ismail din Capitală. Un bărbat  a fost lovit de un automobil în timp ce traversa strada.

Potrivit primelor informații preliminare ale poliției, bărbatul are în jur de 40 de ani, iar la moment identitatea sa nu a fost identificată.

Potrivit martorilor, bărbatul traversa neregulamentar strada, iar mașina circula cu viteză excesivă. 

"Am auzit o bubuitură puternică. Bărbatul a traversat mai jos de trecerea de pietoni, cred că mașina circula cu viteză", a declarat martorul Rodica Babara.

La fața locului au intervenit două ambulanțe și oamenii legii.

Vom reveni cu detalii.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...

Lasă un comentariu