ACCIDENT din cauza poleiului în centrul Capitalei. Două mașini s-au lovit violent (FOTO)

Ninsorile fac ravagii pe drumurile din ţară. Două mașini s-au ciocnit violent în această dimineață pe podul de pe strada Ismail din Capitală.

În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit. La fața locului urma să ajungă poliția.

Accidentul s-a întâmplat din cauza peleiului format în aceste zile.

PUBLIKA.MD amintește că astăzi, în toată țara cerul va fi acoperit de nori şi vor cădea precipitaţii slabe sub formă de ninsoare şi lapoviţă. Pe drumuri se va menţine polei.

Toate şcolile şi grădiniţele din ţară vor fi închise, astăzi, din cauza ninsorilor şi a poleiului. Elevii vor avea liber până luni, iar ziua de vineri va fi recuperată. Decizia a fost luată la şedinţa specială de la Guvern, prezidată de premierul Pavel Filip. 

Potrivit meteorologilor, ninsorile şi lapoviţa nu vor conteni nici mâine, iar în sudul ţării există şi risc de chiciură.
Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu