ACCIDENT DE GROAZĂ pe şoseaua Chişinău-Ungheni: Un mort şi mai mulţi răniţi (VIDEO)

Embed:

O persoană a decedat, iar mai multe au fost rănite, în urma unui accident grav, care s-a produs în această dimineaţă pe şoseaua Chişinău-Ungheni.

Potrivit oamenilor legii, două automobile s-au lovit violent la intrarea în localitatea Bahmut, raionul Călărași. Şoferul unui automobil BMW circula cu viteză, a încercat o depăşire neregulamentară, a pierdut controlul volanului şi a lovit lateral un alt automobil care venea pe contrasens. În urma impactului ambele maşini s-au răsturnat. 

În urma accidentului, un tânăr de 29 de ani a murit pe loc, iar nouă persoane din ambele automobile au fost rănite, fiind transportate la Spitalul raionului Călărași. 

"Ambii șoferi au fost testați cu alcooltestul Drager. Concentrația în aerul expirat s-a stabilit de 0,0 miligrame pe litru", a precizat Adrian Borş, ofițer superior de urmărire penală, IP Călărași.

Printre răniţi sunt şapte bărbaţi şi două femei.

"Cea mai gravă este o fată din 1996, a fost internată cu politraumatisme, cu traumă cranio-cerebrală, cu fractură de antebraț, cu leziune de splină. Acum se află în stare gravă în secția de reanimare. Alte patru persoane sunt internate în secția chirurgie, tot cu traume cranio-cerebrală, comoție cerebrală", a menţionat Silvia Bobescu, directorul Spitalului Raional Călărași.

Poliția a inițiat o cauză penală pe faptul încălcării regulilor de securitate a circulaţiei rutiere soldate cu decesul unei persoane. Potrivit Codului Penal, persoana care va fi găsită vinovată riscă de la trei până la șapte ani de închisoare.

Accidentul a avut loc în jurul orei 03:30. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu