ACCIDENT DE GROAZĂ LA DURLEȘTI! Două persoane au ajuns la spital, după ce s-au izbit cu motoreta într-un automobil

Două persoane au ajuns la spital, după ce s-au izbit cu motoreta într-un automobil.

Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 22:00, la intersecţia străzilor Ştefan -Vodă şi Hârtoapei, din oraşul Durleşti, municipiul Chişinău.

Din spusele poliţiştilor, şoferul autovehiculului în vârstă de 34 de ani, intenţiona să vireze la stânga. Moment în care, din partea opusă a carosabilului se deplasa mopedul. Obervând vehiculul, motociclistul a încercat să evite impactul, însă nu a reuşit să frâneze la timp, tamponându-se în maşină.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Accidente Rutiere pentru a cerceta cazul.

Pentru că lovitura a fost puternică, ciclomotorul a fost făcut zob, iar şoferul şi pasagerul au avut nevoie de îngrijiri medicale. La locul incidentului s-a deplasat o ambulanţă care a transportat victimele la spital. Conducătorul auto a scăpat nevătămat, însă maşina i-a fost grav avariată, scrie Canal3.md.

Potrivit ofiţerului de presă al Institutului de Medicină Urgentă, Cristina Gorea, şoferul ciclomotorului s-a ales cu câteva leziuni uşoare, fiind externat, iar pasagerul, în vârstă de 39 de ani, se află în continuare sub supravegherea medicilor.

"În urma impactului, la Institutul de Medicină Urgentă au fost transportaţi doi pacienţi. Unul în vârstă de 20 de ani a suferit traumatism cranio-cerebral închis, comoţie cerebrală. Celălalt, un bărbat în vârstă de 39 de ani, acesta a fost diagnosticat cu fractură de coaste şi contuzie a ţesuturilor moi a cutiei toracice. În prezent, bărbatul este internat în secţia traumatologie 2, pentru a i se oferi asistenţa medicală necesară şi a se afla în continuare sub supravegherea medicilor".

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, din informaţiile preliminare, se presupune că vinovat de accident s-ar face şoferul automobilului de model Opel.

În continuare, poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu