ACCIDENT DE GROAZĂ în Capitală: Un taximetrist a murit, iar pasagerul, transportat în stare gravă la spital

Embed:

Un taximetrist a murit, iar pasagerul a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un automobil. Accidentul s-a produs, în această dimineaţă, la intersecţia bulevardului Dacia cu strada Băcioii Noi din sectorul Botanica al Capitalei.

Tânărul din taximetru, în vârstă de 22 de ani, urmează să fie operat.

"Traumatism cranio-cerebral, plagă contuzională la cap şi la genunchi şi în urma investigaţiei a mai fost depistată şi o fractură a osului temporal. Se va inteveni chirugical", a declarat Petru Craveţ, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Potrivit poliţiei, vinovat de accident s-ar face şoferul care nu a cedat trecerea taximetrului. El şi pasagerul lui s-au ales cu răni uşoare. Niciun şofer nu era băut.

Pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de o echipă de descarcerare.

Potrivit şefului adjunct al Poliției Capitalei, Silviu Muşuc, doar în această dimineață, în oraş, au avut loc cinci accidente rutiere, în urma cărora un om a murit, iar patru au fost răniți.

"Deja sunt stabilite cinci cazuri în care nu a fost respectată viteza, două persoane se aflau în stare de ebrietate. Săptămâna trecută, au fost înregistrate 28 de accidente rutiere, 34 de persoane au rămas traumatizate, cu părerea de rău, avem și o persoană care a decedat în urma accidentului rutier, care s-a produs pe data de 28", a menţionat Silviu Muşuc.

În ultimele două luni, în Capitală au fost înregistrate 171 de accidente rutiere, cele mai multe în sectorul Buiucani. 11 oameni au murit și peste două sute au fost răniți în urma tragediilor de pe şosele.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu