Accident cumplit: Un bebeluş a murit, după ce mama sa l-a scăpat din mâini pe scările rulante (VIDEO)

Embed:

Accident cumplit pentru o mamă care se afla la cumpărături alături de cei doi copii ai săi. În momentul în care coborau pe scările rulante, femeia s-a dezechilibrat, iar pruncul i-a căzut din braţe peste balustradă. 

Un bebeluş de patru luni şi-a pierdut viaţa în mod dramatic, după ce mama lui l-a scăpat pe scările rulante. Scenele înfiorătoare au fost surprinse de camerele de supraveghere ale complexului. 

Imaginile surprind momentul în care cei trei se apropie de scările rulante,la etajul al treilea, iar la doi paşi distanţă, cel mic scapă din braţele mamei şi cade secerat peste balustradă. Femeia priveşte cu disperare în gol, apoi fuge pe scări, luând de mână cel de-al doilea copil. 

Ajunşi la parter, cei doi cad în genunchi plângând, în faţa şocului inimaginabil prin care erau obligaţi să treacă. Cel mic zăcea într-o baltă de sânge, iar mama sa nu-l mai putea salva. 

Paramedicii chemaţi de femeie au încercat să îi acorde primul ajutor şi să îl resusciteze, dar din păcate, bebeluşul nu a mai fost readus la viaţă. Nu au putut decât să îi declare decesul. 

Tatăl copilului, spun anchetatorii, a ajuns imediat la faţa locului, chemat de mamă, dar totuşi, mult prea târziu. 

Conform Mirror, poliția investighează acum moartea bebeluşului de 4 luni, în urma tragediei care a avut loc sâmbătă, 30 martie, în piața Zhenxing Shopping din orașul chinez Changping, scrie observator.tv

Lasă un comentariu