ACCIDENT CUMPLIT pe şoseaua Chişinău-Bălţi. Un TIR s-a răsturnat într-un șanț (VIDEO/FOTO)

Embed:

 

Accidentele se ţin lanţ pe drumurile din ţară. Un TIR încărcat cu 20 de tone de fier vechi s-a răsturnat, dimineaţă, pe şoseaua Chişinău-Bălţi, lângă satul Corlăteni. Potrivit concluziilor preliminare, incidentul s-ar fi produs din cauza unor defecţiuni tehnice. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit.

Şoferul TIR-ului a povestit că venea dinspre Botoşani, România, şi se îndrepta spre oraşul Rîbniţa.

"A început să mă tragă spre dreapta şi nu puteam deja să fac nimic. După s-a spart roata şi resorul s-a dus în roată, iar roata s-a spart. Şi iată aşa am ajuns. M-am lovit un pic, dar nu-i nimic grav", a explicat şoferul.

Şoferul TIR-ului mergea în coloană cu un coleg de-al său. Acesta recunoaşte că a tras o sperietură soră cu moartea: "Uitaţi-vă ce drumuri, e normal ca maşina să se strice, mai ales că avem aşa încărcătură. E grav, imposibil de mers pe aceste drumuri. Pentru mine ar fi fost straşnic, dar colegul nu s-a pierdut, are experienţă". 

La faţa locului a venit un excavator pentru a strânge fiarele împrăştiate pe carosabil.

Pe parcursul zilei de astăzi este în vigoare Codul galben de ceaţă. Şoferii sunt îndemnaţi să circule cu maximă prudenţă.

Citeşte şi: ACCIDENT pe şoseaua Chişinău-Bălţi. Două maşini au ajuns pe un câmp, în urma unui IMPACT VIOLENT (VIDEO/FOTO

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu