ACCIDENT CUMPLIT la Strășeni. Trenul Chișinău-Moscova a lovit o mașină. O persoană a MURIT

Embed:

Tragedie pe calea ferată. O maşină a fost lovită în plin în această dimineaţă de trenul de pe linia Chişinău-Moscova. În urma impactului, şoferul autoturismului a murit pe loc. Accidentul s-a produs în localitatea Tătărăşti din raionul Străşeni.

Bărbatul venea dinspre Ungheni şi se îndrepta spre localitatea sa. Tragedia s-a produs în momentul în care a încercat să traverseze calea ferată.

Martorii povestesc îngroziţi cum s-a întâmplat totul:

"A vrut să facă să treacă peste calea ferată, dar era aprins roşu şi lucra soneria. Totodată şi trenul venea şi claxona. Şi el a dat să treacă şi l-a lovit. Eu am fugit repede, am lăsat aici tot şi am fugit acolo."

"Eu l-am scos. El era agăţat acolo sus. Oamenii spun că el a mers la roşu. A făcut stânga, s-a uitat în dreapta să nu fie nimeni şi când a dat să treacă la tren, nu a observat. "

Bărbatul era singur în maşină şi ar fi ignorat semnalele care anunţau că se apropie trenul.

"La trecerea peste calea ferată şoferul a ignorat culoarea roşie a semaforului şi semnalul sonor care anunţa că se apropie trenul. Maşina a fost târâtă mai mult de trei sute de metri, până la acest pod", a declarat Mariana Buciuceanu, reporter Publika TV.

"În urma impactului, şoferul automobilului în vârstă de 53 de ani, louitor al raionului Străşeni a decedat până la sosirea ambulanţei", a declarat Cristina Vicol, ofiţer de presă al IP Străşeni.

În urma accidentului, trenul de pe linia Chișinău-Moscova a staţionat o oră până la venirea echipelor de descarcerare.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu