ACCIDENT CUMPLIT la Sângerei: Două persoane au murit, iar o fetiţă, transportată la spital. Mama ei s-a stins (FOTO)

Embed:

 

Tragedie la Sângerei. Două persoane au murit, iar un copil a ajuns la spital în stare gravă, după ce automobilul în care se aflau a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac.

Maşina s-a răsturnat de câteva ori şi s-a transformat într-un morman de fiare, iar şoferul şi pasagera din faţă au murit pe loc. Singurul supravieţuitor este o fetiţă de 13 ani, care a fost internată în secţia de reanimare. Aceasta, împreună cu mama ei au ajuns în maşină, după ce au făcut autostopul.

"Tânără, au rămas doi copii, unul nu a împlinit 18, altul are 13 ani și stă în reanimare. Suntem toți în șoc. Ea s-a pornit la Bălți s-o petreacă pe fina ei la Moscova", a spus o femeie.

"Nu era vinovată, nu purta nici o vină absolut. Nu știm cauza. Soțul ei este în Germania la muncă, urmează să vină acasă", a precizat o altă femeie.

Fetița a fost internată în Secția reanimare şi, din cauză că este în stare gravă, va fi transferată la Centrul Mamei și a Copilului din Chișinău.

"Starea rămâne gravă, dar stabilă. Pacienta urmează să fie transferată la Centrul Mamei și Copilului. A fost luată legătura prin telefon cu serviciul Aviasan. Așteptăm", a declarat Serghei Pitrulea, medic anestiziolog-reanimatolog, șef Secție Reanimare IMSP SR Sângerei.

Oamenii legii spun că bărbatul de 30 de ani, care conducea automobilul, a pierdut controlul volanului derapând de pe carosabil.

"A pierdut controlul asupra volanului și a ieșit pe contrasens, a derapat de pe traseu, și s-a inversat în afara părții carosabile, tamponându-se în copaci. În urma impactului conducătorul auto și femeia au decedat la fața locului, iar minora a fost transportată de urgență la spital", a menţionat Ina Moscaliuc, ofițer de presă IP Sângerei.

În acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor producerii tragediei. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu