ACCIDENT CUMPLIT la Peresecina. Un microbuz s-a rupt în două după ce a intrat într-un TIR (VIDEO/FOTO)

Embed:

Un microbuz a fost rupt în două după ce s-a ciocnit cu un autocamion de mare tonaj. Accidentul s-a produs în această dimineaţă pe traseul Chişinău-Orhei, în apropiere de satul Peresecina.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

VEZI ŞI: ACCIDENT TERIBIL în apropiere de Ratuş. Patru automobile s-au ciocnit violent. O persoană, transportată la spital

Potrivit poliţiei, autocamionul staţiona pe acostament din cauza unor defecţiuni tehnice la cutia de viteză.

Şoferul microbuzului, în vârstă de 52 de ani, care venea din spate cu o viteză excesivă, din cauza neatenţiei, a efectuat depăşirea fără să se asigure şi a lovit autocamionul din spate.

Ambii şoferi au fost supuşi testului alcooscopic şi s-a constat că nu erau în stare de ebrietate.

Şoferul microbuzului nu a făcut declaraţii pentru presă, iar cel al autocamionului a spus doar că statea pe loc în momentului producerii accidentului.

În zonă s-a format ambuteiaj pe o distanţă de aproape 300 de metri.

La locul accidentului au ajuns salvatori şi pompierii.

"Ajungând la faţa locului, am descarcerat fiarele automobilelor şi am deblocat traseul, pentru posibilitatea trecerii automobilelor, participante în trafic", a spus unul dintre pompierii participanţi la descarcerare. 

La faţa locului a intervenit un echipaj al poliţiei, care urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu