ACCIDENT CUMPLIT la Pepeni: O fetiţa de trei ani a decedat după ce a fost călcată de o maşină

Embed:

O fetiţa de doar trei ani a murit, după ce a fost lovită de un automobil. Tragedia s-a produs dimineaţa în localitatea Pepeni, din raionul Sângerei.

În momentul producerii accidentului, copila mergea pe marginea drumului, împreună cu mama sa.

La un moment dat, un şofer de 26 de ani a virat cu maşina în spate, fără ca să se asigure, şi le-a lovit pe ambele.

"Mama a primit leziuni corporale în formă de plagă la picior, iar fiica a fost transportată la punctul medical din localitate unde a decedat pe loc", a spus ofiţerul de presă IP Sângerei, Lilia Harea.

Medicul din Pepeni spune fetiţa a fost adusă prea târziu.

"S-a făcut resuscitare, i s-a administrat adrenalină, însă fără rezultat", a spus medicul Centrului de Sănătate Pepeni, Elena Neaga.

"Am auzit şi când am venit acasă aici era poliţie. Aici s-a întâmplat jos, copilul era acolo, dar mama aşa stătea. "

"El a chemat salvarea şi a luat copilul în braţe şi s-a dus la spital. Poate jumate de metru, un metru să fi dat înapoi, că maşina aici a stat şi puţin de tot ce a dat înapoi."

Dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă până la şapte ani de puşcărie.

O altă fetiţă de trei ani a fost a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism. Accidentul s-a produs şi în sectorul Buiucani al Capitalei, la intersecţia străzilor Alba Iulia şi Ion Luca Caragiale.

"Într-o stare extrem de gravă, cu traumatism asociat, cu traumatism cranio-cerebral deschis, copilul a fost luat de urgenţă la intervenţie chirurgicală pe indicație vitale", a spus Spitalului "Valentin Ignatenco", Vitalie Mihalcean.

În momentul impactului, fetiţa se afla în scaunul destinat copiilor, iar maşina era condusă de mama sa.

"Microbuzul de model Mercedes, condus de şofer în vârstă de 34 de ani şi automobil Mitsubishi condus de şoferiţă în vârstă de 34 de ani. Microbuzul a tamponat din partea copilului. După ajutor medical la Spitalul de Urgenţă s-a adresat şi şoferiţa automobilului", a spus ofiţerul de presă Poliţia Capitalei, Natalia Stati.

Cazul este cercetat de poliţie.loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu