Accident CUMPLIT la Harkov! Şase oameni au fost ucişi de fiica unui oligarh ucrainean (VIDEO/FOTO 18+)

Embed:

Şase oameni au murit, iar alţi 12 sunt în stare gravă la spital, după ce un SUV a intrat în mulţime în urma coliziunii cu un alt automobil, scrie РИА Новости. Accidentul a avut loc la Harkov.

La volanul automobilului ucigaş se aflat o tânără de 20 de ani, fiica adoptivă a unui oligarh milionar în dolari din Harkov. Martorii spun că tânăra, conducând cu viteză excesivă, a trecut la culoarea roşie a semaforului şi a fost lovită din plin de un alt automobil.

CITEŞTE ŞI: IMAGINI DE GROAZĂ! Momentul în care fiica oligarhului ucrainean SPULBERĂ cu maşina oamenii ce aşteptau la trecerea de pietoni (VIDEO)

Şase oameni au murit pe loc, iar alţi 12 au fost răniţi. Printre victime se numără o elevă de 15 ani, dar și o femeie însărcinată în șapte luni, care a ajuns în stare extremd e gravă la spital.

Imediat, bodyguarzii înarmați ai Alyoniei Zaitseva au ajuns la locul accidentului, pentru a o proteja pe tânără de mulțimea furioasă care voia să o linșeze. 

Alyona este fiica multi-milionarului Vasily Zaitsev, directorul unei companii de energie.

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz. Tânăra a fost reținută pentru trei zile, iar apoi eliberată. Aceasta nu consumase băuturi alcoolice, iar dacă va fi găsită vinovată riscă până la 10 ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu