ACCIDENT CUMPLIT în SUA: Cinci biciclişti au fost omorâți, iar alți patru au fost grav răniți

Accident cumplit în Statele Unite ale Americii. Cel puțin cinci bicicliști au fost omorâți, iar alți patru au fost grav răniți, după ce au fost loviți de un camion. Tragedia a avut loc în vestul statului american, Michigan.

Potrivit poliției locale, șoferul în vârstă de 50 de ani a fugit de la locul accidentului, după ce a comis omuciderea, iar ulterior a fost reținut de către forțele de ordine. Martorii au declarat că sunt șocați de cele văzute.

”După ce am văzut că a călcat bicicliștii am rămas șocată”, a spus un martor.

La fața locului au venit mai multe echipe de salvatori și ambulanțe, care au transportat de urgență la spital oamenii răniți. Unul dintre ei se află în stare critică.

Potrivit polițiștilor din orașul Kalamazoo, cu aproximativ 30 de minute înainte de accident, mai mulți oameni au sunat la poliţie și au raportat faptul că un camion este condus haotic.

Deocamdată șoferul se află în custodia forțelor de ordine, care urmează să indentifice circumstanțele tragediei. În câteva zile, bărbatul va apărea în fața judecătorilor, care vor stabili dacă este vinovat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu