ACCIDENT CUMPLIT în Grătiești: O persoană a murit, iar altele două sunt în stare gravă la spital

Embed:

Un grav accident s-a produs aseară în comuna Grătiești din municipiul Chișinău. Un pasager de 24 de ani a murit, iar alți doi au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 21:00 în apropierea școlii din centrul satului. Șoferul de 29 de ani a încercat să ocolească un limitator de viteză. Ca urmare mașina a derapat de pe traseu și s-a răsturnat.

"Eram patru prieteni pur și simplu stăteam afară. Am auzit o lovitură, chiar s-a auzit foarte tare, ne-am apropiat aici și din câte am văzut era un cadavru și trei persoane rănite", a menţionat o persoană.

Potrivit martorilor, în urma impactului puternic, cei doi pasageri o femeie și un bărbat au fost transportați în stare gravă la spital. Polițiștii afirmă că șoferul se deplasa cu viteză excesivă.

"Șoferul automobilului se deplasa cu viteză, în rezultat a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe traseu și s-a inversat. Ca rezultat o persoană a decedat, alte două persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență", a declarat Nicolae Bunibalta, ofițer de urmărire penală.

Martorii mai spun că șoferul s-ar fi aflat în stare de ebrietate la volan și a încercat să fugă de la fața locului. În scurt timp a fost reținut de către polițiști. Acesta s-a ales cu o rană ușoară la picior.

"L-am scos dintre fiare după aia a încercat să fugă de la fața locului de două ori. Odată a încercat de la fața locului chiar să fugă, a doua oară a sărit din mașina ambulanței, din mers. În stare de ebrietate, el nu-și dădea seama ce face, ce vorbește", a spus un bărbat.

Şoferul riscă acum dosar penal pentru omor din imprudență.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu