ACCIDENT CUMPLIT în centrul Capitalei. Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau a intrat în plin într-un stâlp

Embed:

Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau a intrat în plin într-un stâlp. Accidentul s-a produs azi dimineaţă în centrul Capitalei. Alte două persoane au ajuns la spital în stare gravă.

Una dintre victime este în comă. La volan era un tânăr de 20 de ani, care s-a stins pe loc împreună cu pasagera de pe bancheta din față. Ambii sunt din raionul Anenii Noi.

Totul s-a întâmplat la intersecția străzilor București cu Ciuflea. Potrivit martorilor, șoferul ar fi condus cu viteză excesivă.

"S-a stabilit că automobilul de model Honda se deplasa din direcția Viaduct spre bulevardul Ștefan cel Mare și ajungând la intersecție a pierdut controlul volanului. Din spusele martorilor, automobilul se deplasa cu viteză excesivă", a spus ofițerUL de urmărire penală, Vlad Acciu.

În urma impactului a fost deteriorat și parapetul de pe marginea drumului, iar autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare. Pentru a scoate corpurile neînsufleţite din automobil a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

"La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri, care au stabilit că a fost nevoie de descarcerarea a 3 persoane din interiorul autoturismului. Pompierii au lucrat în decurs de o oră pentru a debloca toate persoanele din interiorul autoturismului", a spus Liliana Pușcașu.

Poliţiştii aşteaptă rezultatele analizelor pentru a vedea dacă şoferul era în stare de ebrietate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu