Accident cumplit în apropiere de Măgdăceşti. Un automobil s-a lovit violent cu un KAMAZ (FOTO)

 

Un automobil s-a răsturnat după ce s-a izbit violent într-un camion. Incidentul s-a produs dimineaţă pe traseul Chişinău-Orhei, în apropiere de localitatea Măgdăceşti. Din fericire, şoferii s-au ales doar cu o sperietură zdravănă. 

Potrivit poliţiei, vinovat de accident s-ar face şoferul automobilului pentru că nu cedat trecerea camionului. 

La volanul maşinii se afla un pensionar în vârstă de 83 de ani originar din Chişinău. Impactul a fost atât de mare încât maşina bărbatului s-a răsturnat.

"Eu mergeam pe banda ceea şi totul era bine. Şi brusc a apărut bărbatul cela cu camionul şi eu nu am reuşit să frânez şi m-am lovit. Maşina mea s-a întors la 180 de grade", a spus şoferul automobilului.

Şoferul camionului confirmă acţiunile pensionarului: "Eu am ieşit de la uzină şi au mai fost două maşini în spate şi peste vreo 30-40 metri am simţit o lovitură în spate".

Un bărbat care munceşte la uzina în apropierea căreia a avut loc accidentul spune că zona este una liniştită: "De cinci ani de zile activăm, dar niciodată nu s-au întâmplat accidente şi lucrează maşini mai mari, n-au fost probleme niciodată".

Poliția urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul şi pedeapsa care va fi aplicată.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu