ACCIDENT CUMPLIT în apropiere de Măgdăcești. O MAȘINĂ a intrat într-un CAMION (VIDEO)

Embed:

Accident cumplit în această dimineață în apropiere de Măgdăcești. O mașină a intrat într-un camion. Informația a fost confirmată pentru PUBLIKA.MD de ofiţerul de presă al Inspectoratului General de Poliţie, Mariana Beţivu.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a ajuns la spital în stare gravă.

Un martor ocular a filmat şi postat pe o reţea de socializare imagini de la locul accidentului. Din înregistrare se vede că, în urma loviturii puternice, partea din faţă a microbuzului a fost distrusă complet. Potrivit oamenilor legii, de vină ar fi șoferul camionului, un bărbat de 59 de ani, care nu i-a dat prioritate.

Potrivit medicilor de la Spialul Raional Criuleni, în prezent starea şoferului microbuzului este stabilă. Cauzele exacte ale accidentului urmează a fi stabilite.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Lasă un comentariu