ACCIDENT CU VICTIME în raionul Criuleni din cauza unui şofer BEAT CRIŢĂ

Embed:

Un şofer beat, în vârstă de 25 de ani, s-a ciocnit violent cu automobilul într-un copac. Accidentul grav a avut loc în raionul Criuleni. 

Potrivit oamenilor legii, în maşină se aflau şi patru pasageri, cu vârstele cuprinse între 20 şi 30 de ani, care în urma impactului, au fost transportaţi la Spitalul Raional Criuleni. Bărbaţii s-au ales cu diverse leziuni. 

Pe patul de spital a ajuns şi conducătorul auto, originar din satul Oxintea, Dubăsari. Impactul a fost atât de puternic încât partea din faţă a maşinii s-a transformat într-un morman de fiare.

Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 00:00. Toate circumstanţele urmează a fi stabilitea de poliţie. 

PUBLIKA.MD aminteşte că, la sfârşitul anului trecut, a fost adoptat un pachet de legi anti-alcool, menit să înăsprească pedepsele pentru cei prinşi băuţi la volan. Potrivit documentului, aceşti şoferi sunt lipsiţi de permisul de conducere şi obligaţi să muncească în folosul comunităţii, să facă voluntariat la morgă sau în spitale pentru a acorda asistenţă victimelor accidentelor rutiere şi în cazul în care instanţa le anulează permisul, ei trebuie să susțină repetat examenul auto. Tot programul costă 4 mii de lei, bani achitaţi de şoferi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu