Accident cu FINAL TRAGIC la Dondușeni. O persoană a murit, iar alte două au ajuns la spital

Embed:

Accident cu final tragic în raionul Dondușeni. Un bărbat de 39 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o remorcă parcată pe acostament.

Accidentul a avut loc seara trecută în satul Corbu din raionul Dondușeni. Şoferul și pasagerul în vârstă de 32 de ani au fost transportați la spitalul Raional Dondușeni pentru îngrijiri medicale.

PUBLIKA.MD aminteşte că un alt accident a avut loc ieri seara, şi în Capitală, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt cu strada Armenească. Două mașini s-au ciocnit chiar în fața clădirii Ministerului Afacerilor Interne, iar una dintre ele a fost grav avariată.

Din fericire nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma impactului, ambele automobile au fost proiectate pe contrasens. Coliziunea a provocat un ambuteiaj în zonă, iar circulația a fost îngreunată.

Oamenii legii vor stabili circumstanțele producerii accidentului. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă o amendă de 1500 de lei și șase puncte de penalizare.

CITEŞTE ŞI: ACCIDENT VIOLENT în centrul Capitalei. Două mașini s-au ciocnit, fiind proiectate pe contrasens

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu