ACCIDENT ca în FILMELE de ACŢIUNE în raionul Hînceşti din cauza unui bărbat BEAT CRIŢĂ (VIDEO)

Aproape în comă alcoolică, un căruţaş din Hînceşti a fost implicat aseară într-un accident rutier. Incidentul a avut loc în jurul orei 20:00, la o intersecţie din localitatea Crasnoarmeiscoe, raionul Hînceşti.

Beat criţă, bărbatul nu s-a isprăvit cu ghidajul şi a ieşit brusc în calea unui automobil ce se deplasa regulamentar, iar impactul nu a putut fi evitat.

Potrivit poliţiştilor, căruţaşul nu a permis trecerea autovehiculului care se deplasa pe drumul cu prioritate. În urma tamponării, autoturismul a fost avariat, iar căruţa distrusă. Din fericire, nimeni n-a avut de suferit.

Bărbaţii au fost supuşi etilotestului, care a arătat că căruţaşul avea o concentraţie de 1,7 de promile de alcool pur în aerul expirat, o alcoolemie de 11 ori mai mare decât norma admisă de lege.

Potrivit Poliţiei, căruţa nu era dotată cu semnalizatoare, nu era înregistrată, iar bărbatul nu avea niciun act pentru aceasta.

Pentru accidentul provocat, căruţaşul, în vârstă de 46 de ani, se va alege cu amendă de 1.500 de lei. Totodată, pentru faptul că era în stare avansată de ebrietate, acesta va fi tras la răspundere.

Mai multe detalii în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu