Accident aviatic în judeţul Arad din România: Două persoane au murit

UPDATE: Cele două victime aflate în avionul prăbuşit lângă localitatea Şiria joi seara au fost declarate decedate, după ce au fost descarcerate de către echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, a declarat că victimele, doi bărbaţi, au fost scoase din avion în stare de inconştienţă şi au fost predate echipajelor SMURD, însă la scurt timp au fost declarate decedate, având leziuni incompatibile cu viaţa. Nu a fost cazul aplicării manevrelor de resuscitare.

Conform sursei citate, avionul este unul ultrauşor şi s-a prăbuşit la 500 de metri de aerodromul privat aflat la marginea localităţii arădene Şiria, pe câmp.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, joi seara, în zona localităţii Şiria din judeţul Arad, România. Două victime au fost încarcerate și inconştiente. Pentru salvarea acestora au intervenit pompierii, potrivit primelor informaţii transmise de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, scrie agerpres.ro.

La faţa locului intervine Detaşamentul de Pompieri Arad, cu o autospecială SMURD Terapie Intensivă Mobilă, o autospecială de descarcerare uşoară, o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), precum şi pompierii voluntari din Şiria.

loading...

Lasă un comentariu