Acciddent grav la Chetrosu, trei persoane rănite. Șoferul nu a putut evita impactul

Embed:

Trei persoane printre care şi un copil au fost transportate la spital după ce maşina în care se aflau s-a tamponat violent cu un camion, care transporta ciment. Incidentul s-a produs în satul Chetrosu, raionul Anenii Noi. Din informaţiile preliminare oferite de oamenii legii, şoferul automobilului care se deplasa din direcţia Anenii Noi - Chişinău, a ieşit pe contrasens şi a intrat în camion.

Şoferul camionului spune nu a putut evita impactul.

" Mi-a ieşit în faţă. A virat la stânga în faţa mea unde erau mai puţin de trei metri".

Din fericire, pasagerii care au fost transportaţi la spital s-au ales cu răni uşoare.Totuşi, ei povestesc cu groază despre accident.

"Eu dormeam. M-am trezit în urma loviturii. Când am deschis ochii am văzut o maşină mare în faţa noastră şi am încercat să ies să îmi scot şi copilul. Pe copil l-a cusut deoarece avea rană deschisă la faţă. Eu tot am fost cusut la picior. "

Potrivit medicilor, şoferul maşinii în vârstă de 40 de ani este în stare critică şi se află în comă.

"Traume cranio-cerebrală, contuzie a creierului. Comă de gradul trei. Tatăl spune că a adormit la volan", a afirmat medicul din Anenii Noi.

Maşina în care se aflau s-a făcut zob, iar urma impactului a luat foc.

" Accidentul a avut loc pe carosabil se văd urme. Accident rutier cu implicare a două mijloace de transport. Cine e vinovat preventiv nu cunoaştem. Adică o să arăte deja investigaţiile ulterioare în cadrul anchetei", a spus ofițerul de urmăririle penală Aneii Noi, Oleg Surcin.

Oamenii legii urmează să stabilească toate cauzele producerii accidentului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu